• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Wiltontæpper

Wiltontæpper er super æstetiske og smukke og de skaber et fantastisk udtryk i et rum. Hos Daells Bolighus finder du Wiltontæpper i klassiske og moderne designs og i mange forskellige farver og størrelser. Wiltontæpper kan placeres mange forskellige steder i boligen og kan bidrage til et unikt og flot udtryk. Se vores udvalg af Wiltontæpper her på siden.
Læs mere
Filtrér søgning
Brand
 • (21)
Farve
 • (7)
 • (3)
 • (4)
 • (7)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 21 af 21 total
Du har set 21 af 21

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad er et Wiltontæppe?
  Wiltontæpper er de populære og velkendte vævede tæpper, der er fremstillet i enten uld eller i syntetiske materialer. Ofte ses tæpperne i et væld af smukke farver og i en orientalsk stil, som dermed gør, at tæpperne er meget iøjnefaldende og skaber et smukt og eksklusivt udtryk i rummet samt en varm og hjemlig stemning.
 2. Hvordan vedligeholder man Wiltontæpper?
  Når det kommer til vedligeholdelse og rengøring af Wiltontæpper, anbefales det, at man støvsuger sit tæppe mindst én gang i ugen for at det skal holde sig pænt. Derudover er det vigtigt, at man også husker at støvsuge under tæppet for at undgå slitage på både tæppe og gulv.

Skab et smukt og eksklusivt rum med Wiltontæpper

Wiltontæpper har igen fået en opblomstring i både den moderne og klassiske boligindretning, da de med deres charme og historie aldrig går af mode. Wiltontæpper skaber med sine smukke farver og sit unikke udtryk et spil og liv i rummet, som ikke er til at glemme. Med et Wiltontæppe opnår du en hyggelig og varm stemning samt et eksklusivt og smukt udtryk, der netop kan gøre, at dit hjem og rum skiller sig ud. Wiltontæpper er orientalsk inspirerede og er præget af smukke stærke farver og mønstre, som giver en vis charme og hyggelig stemning til rummet. Find dit drømme Wiltontæppe her hos Daells Bolighus.