• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Plankeborde

billede

GRAND OPENING

– Du er inviteret til åbningen af vores plankebords shop-in-shop

Vær med når Daells Bolighus i Glostrup og Odense slår dørene op til en ny plankebordsshop, hvor vi byder indenfor i vores nye designunivers. Alle designlystne kunder får nu muligheden for at sammensætte deres eget plankebord i certificeret massivt egetræ, så det passer til den enkeltes stil og behov.


Kom og mød producenten bag vores plankeborde. En innovativ familieejet dansk virksomhed, der repræsenterer dansk design og god kvalitet til priser, hvor alle kan være med. Få historien om den store kærlighed til godt håndværk og få et indblik i hvordan du kan skabe et skræddersyet plankebord, som du kan få leveret på under tre uger. Ligesom de deler ud af deres erfaringer om design, vedligeholdelse med mere.Over de sidste 10 år har en række undersøgelser vist, at forbrugerne ønsker at sætte et personligt præg på deres køb. Derfor har vi i Daells Bolighus valgt at udforme plankebordsservicen som en shop-in-shop for at skabe en særlig stemning omkring designprocessen.Vi byder på kaffe og træstammer fra kl. 15.00-19.00 på dagen.


Vi ses i Daells!

billede

Kom til grand opening i Glostrup

Fredag den 10. maj

kl.15.00-19.00

Kom til grand opening i Odense

Fredag den 17. maj

kl.15.00-19.00

Plankebord med sort træstol i klassisk design

Design dit eget plankebord

Vi går ikke på kompromis, når det gælder vores snedker plankeborde. Alle borde er danskproduceret i massivt certificeret egetræ. Du kan skabe dit eget plankebord ved at vælge mellem 6 forskellige oliebehandlinger og 4 forskellige stel, og så kan du endda også selv vælge mål på dit nye planke spisebord, så det passer ind hjemme hos dig. Kig forbi en af vores butikker og bestil kvalitetsplankeborde til FAST LAV PRIS.

Sådan gør du

Du sammensætter nemt dit plankebord via 4 enkle steps:

  1. Vælg oliebehandling af det massive egetræ
  2. Vælg størrelsen på plankebordet med mulighed for specialmål
  3. Vælg stel til bordet
  4. Tilkøb evt. tillægsplader


Kig forbi din nærmeste Daells Bolighus og bestil i dag.

Levering op til 3 uger, hvis varen ikke er på lager allerede.

Sammensæt selv dit plankebord

billede

Oliebehandling

Vælg hvilken type olie, du ønsker, at den massive egetræs bordplade skal behandles med:

Gråolieret

billede

Hvidolieret

billede

Mokka olieret

billede

Natur olieret

billede

Smoked olieret

billede

Vintage olieret

billede
billede

Størrelse

Standard bredde er 95 cm.


Du kan som standard vælge mellem længderne:


160 cm5284 kr.
180 cm5790 kr.
200 cm6434 kr.
240 cm7702 kr.
295 cm9774 kr.
billede

Alle borde kan afkortes til specialmål i længde og bredde afhægigt af stellet.

Pris 500 kr.


Afkorte et bord og få resten lavet til tillægsplade med beslag.

Pris 2000 kr.

billede

Stel

Du kan vælge mellem 4 baser til dit plankebord:


X-baseStål1194 kr.
Star-baseStål2181 kr.
V-baseStål1194 kr.
X-woodEgetræ (vælg olie)3044 kr.
billede
billede

Tillægsplader

Du kan vælge at tilkøbe 2 typer tillægsplader, hvis du ønsker at kunne udvide bordet, når du får gæster.


Massiv egetræsplade (vælg selv olie)

1 stk. med beslag.

Pris 2674 kr.

billede

MDF sortlakeret tillægsplade

2 stk. med beslag.

Pris 2388 kr.

billede
billede

Plankebord med tillægsplader

Når du køber planke borde i Daells Bolighus, så kan du nemt sammensætte dit plankebord på mål, og designe det så det passer til din spisestue. Du skal blot følge de 4 steps til kombinere dit nye planke spisebord. Du kan vælge mellem 6 typer olie alt efter hvilken farvetone, du ønsker det massive egetræs spisebord. Du kan gå med vintage modellen, hvis du ønsker et mere rustikt plankebord. Herefter kan du vælge hvilken størrelse du ønsker på plankebordet. Vi har 4 standard mål på plankebordene eller du kan få bordet lavet på special mål efter dine ønsker. Du kan efterfølgende vælge hvilke bordben du ønsker på bordet – her er 4 at vælge mellem; 3 typer stel i stål og et i massivt egetræ. Til sidst kan du vælge at tilkøbe tillægsplader plankebordet, hvis du ønsker at kunne udvide til når du får gæster.

Massivt plankebord – et naturprodukt

Når du vælger et massivt plankebord, vælger du et naturprodukt. Træ er et naturmateriale, derfor vil møbler af træ altid være unikke, da åretegninger og knaster er en del af deres unikke udtryk. Så når du vælger et massivt plankebord er der ikke to, der er ens. Træet er konstant i en forandringsproces, der påvirker træets farver og strukturer gennem plankebordets levetid. Du bør derfor sørge for den rigtig vedligeholdelse af dit egetræs plankebord. Se og læs mere om vedligeholdelse af massive træmøbler lige her.


Vores plankeborde er lavet af certificeret egetræ, som er din sikkerhed for at træet kommer fra veldrevne skove. Egetræ er kendt for sin holdbarhed og lange levetid. Egetræ er en solid træsort, hvilket gør det velegnet til spiseborde, da det kan modstå vægt og tryk, hvilket er vigtigt, når dit planke spisebord skal bruges til daglig brug. Egetræ har en naturlig skønhed med sine fine årer og farvenuancer, der tilføjer varme og karakter til spisestuen. Egetræ er et naturligt materiale, der er bæredygtigt og kan genanvendes.

Plankebord til fast lav pris

I Daells Bolighus tror vi ikke på fiktive rabatter, særlige tilbud i ulige uger eller alverdens andre kampagner. Vi mener, at du som kunde skal kunne stole på altid at få den bedste pris. Derfor behøver du ikke holde øje eller lede efter tilbud på plankeborde og spiseborde i Daells Bolighus, for vi har faste lave priser 365 dage om året. Vi har også et stort udvalg af spisebordsstole, så kig forbi en af vores bolighuse, og kombinér dit eget spisebordssæt med den rette spisebordsstol, der passer til dit spisebord. Se hele udvalget af spisebordsstole her.

Danskproduceret plankebord

Når du køber plankeborde i Daells Bolighus får du kvalitetsplankeborde, der er lavet i dansk design og produceret i Danmark. Der er kælet for detaljer, og med den rette vedligeholdelse vil du få et planke spisebord, som vil holde i mange år. Kig forbi en af vores butikker og se den flotte shop in shop, hvor du kan sammensætte dit eget plankebord efter dine ønsker og behov.