• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Gavekort

Køb et gavekort til Daells Bolighus og glæd en du holder af, så de kan købe eller få et tilskud til det, som de mangler eller går og drømmer om. I Daells Bolighus kan man købe alt fra møbler og lamper til dekoration og andet boligtilbehør.

Giv en gave der glæder

Giv et gavekort til Daells Bolighus.

Et gavekort er altid en god gaveidé, og et gavekort til Daells Bolighus er ingen undtagelse. Med et gavekort til Daells Bolighus kan du købe alt til hjemmet, uanset om det er uden- eller indendørs. Derfor er et gavekort til Daells Bolighus altid en god gaveidé uanset, hvem modtageren er, da man altid kan bruge fornyelse i hjemmet eller i haven.

Et gavekort til Daells Bolighus er den perfekte gave til en du kender, som elsker at indrette og købe nyt til boligen. Giv et gavekort til en som snart skal flytte hjemme fra eller studenten, som kan købe møbler til når han eller hun skal flytte hjemmefra. Et gavekort kan også gives til personen, som aldrig har nogen ønsker, da du hos Daells Bolighus altid kan finde noget til at fornye dit hjem.

Et gavekort til Daells Bolighus kan bruges i alle vores fysiske butikker, og kan købes her på vores hjemmeside. Vores gavekort sælges via GoGift, som giver dig mulighed for at vælge mellem at få dit gavekort på mail, sms eller sendt med posten.


Tjek saldo på dit gavekort

Hvis du allerede har købt et gavekort til Daells Bolighus eller har spørgsmål om gavekort, kan du læse mere her.


Bemærk, at vi har fået nyt GoGift gavekortsystem i dec. 2023.


billede

Giv en gave fra Daells Bolighus

I Daells Bolighus finder du møbler og boliginteriør til faste lave priser, derfor kan du blandt vores store sortiment finde et stort udvalg af varer, som kan være den perfekte julegave eller fødselsdagsgave. Det kan også være gaver til de store begivenheder i livet som barnedåb, konfirmation, gave til studenten eller brudeparret. Det kan også være en gave til hverdagen, når du vil medbringe en fin værtinde gave, når I skal ud eller når der skal købes kalendergaver eller adventsgaver til december.

Find inspiration på Ønskeskyen

Mangler du inspiration du gaveønsker eller til gaver du skal give? Find os på ønskeskyen og følg os for meget mere inspiration til gaver du skal give eller møbler og boligtilbehør du kan ønske dig. Du kan også tilføje ønsker til din Ønskesky direkte på vores webshop nu.


Hvad er gyldighedsperioden for et gavekort til Daells Bolighus?

Et gavekort til Daells Bolighus er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen. Bemærk, at gavekortet kan købes online og i vores butikker, men kun kan benyttes i vores fysiske butikker.

Daells Bolighus gavekort

Giv et gavekort til Daells Bolighus. Giv et gavekort til en du holder af, som en fødselsdagsgave, indflyttergave, studentergave eller julegave, så de kan købe lækre møbler og fint boligtilbehør til deres drømmehjem. Et gavekort til Daells Bolighus kan købes  både online og i butikkerne, men kan kun benyttes i vores fysiske butikker.

Fødselsdagsgave, indflyttergave, studentergave eller julegave idé

Et gavekort til Daells Bolighus kan glæde de fleste, og det giver modtageren af gaven mulighed for at få et bidrag, så de kan købe den sofa de har gået og drømt om eller til at kunne købe boligtilbehør som vaser, spejle og meget mere. Det kan også være et gavekort til studenten, som går at drømmer om at flytte hjemmefra inden længe, og på den måde kan et gavekort til Daells Bolighus være en god gave, så man får hjælp til at købe alle de ting man får brug for, når man skal flytte hjemmefra.