Lav en billedvæg eller plakatcollage
+
Plakat Aperol Spritz
Plakat Aperol Spritz
43,00 kr
+
Plakat Coffee Guide
Plakat Coffee Guide
43,00 kr
+
Plakat Fruit Or Pomegranate
Plakat Fruit Or Pomegranate
43,00 kr
+
Plakat Untitled 02
Plakat Untitled 02
43,00 kr

Lav en billedvæg eller plakatcollage

Gode råd til at komme i gang med din billedvæg

En billedvæg kan være et flot måde at dekorere din spisestue på, da man i mange hjem har plads omkring bordet til at udnytte de bare vægge til billeder og plakater. Det kan også være pladsen over skænken i spiseområdet der kan udnyttes til en gallerivæg. En billedvæg behøver ikke kun bestå af plakater og billeder i ramme. Det kan også brydes af et væghængt ur, et spejl, en lampe eller mindre stykker vægkunst, kun fantasien sætter grænser her. Kombinér evt. plakater, familiebilleder og børnetegninger for et endnu mere personligt præg på din billedvæg. 

Se hele vores udvalg af plakater her.

Du kan også finde vores udvalg af billedrammer her.

 

Sådan kan du nemt sætte billedvæggen op

Her får du en nem måde at komme i gang med din billedvæg. Start med at udvælge det der skal indgå i collagen, og tegn herefter rammernes omrids op på pap. Herefter klipper du “paprammerne” ud, og sætter dem forsigtigt op på væggen med malertape, så du kan få visualiseret din billedvæg. På den måde kan du nemt rykke rundt oog ombestemme dig inden du har slået 20 søm i væggen.

Når du har besluttet dig for, hvordan det skal se ud, måler du op og tegner på pappet, hvor sømmet til billedrammen skal være. Så slår du sømmet i igennem pappet, og til sidst fjerner du pappet og hænger billederne op. Så er din billedvæg klar.