Kombinér dit eget spisebordssæt
+
Spisestuestol Ottewa i grøn
Spisestuestol Ottewa i grøn
789,00 kr
+
Vase M/Ringe Hvid H.25cm
Vase M/Ringe Hvid H.25cm
240,00 kr
+
Lysestage Glas Grøn H.15 cm
Lysestage Glas Grøn H.15 cm
68,00 kr
+
Heaven spisebord med udtræk sort
Heaven spisebord med udtræk sort
4.924,00 kr

Kombinér dit eget spisebordssæt

Sammensæt selv dit spisebordssæt

Vi har et bredt udvalg af spiseborde og spisebordsstole, så der er mange mulige kombinationer, når du skal sammensætte dit spisebordssæt. Tænk over størrelsen på dit spiseområde og vælg et spisebord, der passer godt til rummet uden at overvælde det. Indtænk også hvor mange siddepladser, der normalt skal være plads til, og om der skal være mulighed for en tillægsplade eller udtræk, når du får gæster. Når du vælger spisebordsstol, bør du tænker over om den passer godt ind under bordet, når stolene ikke er i brug, og modsat om der er tilstrækkelig plads til at trække stolen ud, når man skal sætte sig til bords.

 

Overvejelser, når du skal vælge dit spisebordssæt

Overvej den overordnede stil i dit hjem og vælg et spisebordssæt der komplimenterer denne stil. Der er mange muligheder – lige fra moderne og minimalistiske designs til mere traditionelle og rustikke valg. Det kan også være materiale valget, som komplimentere din stil. Vær dog også opmærksom på materialevalget i forhold til din livsstil, bor du et hjem for eksempel med børn vil det være en fordel med mere slidstærke spisestuemøbler. Tænk også over komforten, for mange af os bruger mange timer omkring spisebordet, især når vi har gæster, så sørg for at vælge en spisebordsstol der er god at sidde på.

Se hele vores udvalg af forslag til spisebordssæt eller kombiner dit eget blandt udvalget af spiseborde og spisebordsstole.