Indretning af terrasse

Indretning af terrasse

Udelivet i fokus

Når du er i sommerhuset er udelivet i fokus – det er væk fra storbyerne og ud i naturskønneomgivelser for at finde ro og have kvalitetstid. Selvom det danske sommervejr kan være omskifteligt, bruges uderummet anderledes i et sommerhus end derhjemme. Det er derfor vigtigt med gode terrassemøbler, så I kan sidde på terrassen under åben himmel med brætspil, samles til mad fra grillen eller sidde i læ under en overdækket terrasse på en regnsvejrsdag.

 

Pynt terrassen med fine lanterner, krukker og plantereoler for at skabe en hyggelig sommerhusstil.

 

Havestolene og havebordet er vedligeholdelsesfrie – bortset fra at de kan trænge til en våd klud til at rengøre dem for snavs i ny og næ. Havebordet og -stolene er med sorte non-wood lameller og sort metalstel, som er praktisk, da det ikke er træ som kan slå sig. Havestolene kan stables, så det er nemt at samle og pakke havemøblerne væk i vintersæsonen, hvilket vi anbefaler, så dine havemøbler holder længst muligt i en pæn stand. 

Du kan med fordel finde hynder eller skind til stolene, for at øge siddekomforten endnu mere og se vores udvalg af hyndebokse, så du kan opbevare plaider og hynder tørt. Sørg også for at have solafskærmning, så man på dage med høj sol, kan sætte sig i skyggen under en parasol.