• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.
  • Faste lave priser 365 dage om året.

Sunday sofaserie

Design-selv sofaserie i let og elegant design, hvor du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige opstillinger, og vælge mellem op til 100 møbelstoffer i forskellige farver og kvaliteter. Se også mere om mulighederne og priserne i prislisten her.

Læs mere
Filtrér søgning
Vis kun varer på lager
produkter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvornår er en sofa højrevendt? Og hvornår er sofaen venstrevendt?
    Når du står foran en sofa er den højrevendt, hvis chaiselongen, den åbne afslutning osv. er i højreside. Det samme gør sig gældende for en hjørnesofa eller en u-shape, der vil det være den længste af siderne der definere om den er højre- eller venstrevendt. Når vi har sofaer hvor du ikke beslutter det på forhånd og den er vendbar, beslutter du dig først når din sofa samles, og du ønsker den højre- eller venstrevendt.
  2. Hvordan køber jeg en Sunday sofa?
    Du skal besøge en af vores fysiske butikker, og så vil en af vores dygtige sælgere hjælpe dig med at valg opstilling og møbelstof.

Overblik over design mulighederne med Sunday

Sunday giver dig mulighed for at vælge mellem 13 opstillinger; 2 personers sofa, 2,5 personers, 3 personers sofa, sofa med chaiselong (med vendbar chaiselong), sofa med åben afslutning (fås højre- og venstrevendt), hjørnesofa (som er vendbar), hjørnesofa med chaiselong (er vendbar) og u-shape sofa med open end og chaiselong (fås både højre- og venstrevendt). Du kan også tilkøbe puf og nakkepude i samme møbelstof. Serien giver dig mulighed for at vælge mellem 100 forskellige stofbetræk i 3 forskellige prisklasser.