• Prisgaranti
  • Click & Collect
  • Fragt til kantsten fra 399,-
  • Lån en trailer, når du handler i bolighuset

Gavekort

Giv et gavekort til Daells Bolighus. Giv et gavekort til en du holder af, som en fødselsdagsgave, indflyttergave, studentergave eller julegave, så de kan købe lækre møbler og fint boligtilbehør til deres drømmehjem. Et gavekort til Daells Bolighus kan købes både online og i butikkerne, men kan kun benyttes i vores fysiske butikker.

Læs mere
Filtrér søgning
Vis kun varer på lager

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad er gyldighedsperioden for et gavekort til Daells Bolighus?
    Et gavekort til Daells Bolighus er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen. Bemærk, at gavekortet kan købes online og i vores butikkerne, men kun kan benyttes i vores fysiske butikker.
  2. Hvordan kan jeg se saldoen på mit Daells Bolighus gavekort?
    Du kan tjekke din saldo her. Kig forbi en af vores butikker og shop med dit gavekort.

Fødselsdagsgave, indflyttergave, studentergave eller julegave idé

Et gavekort til Daells Bolighus kan glæde de fleste, og det giver modtageren af gaven mulighed for at få et bidrag, så de kan købe den sofa de har gået og drømt om eller til at kunne købe boligtilbehør som vaser, spejle og meget mere. Det kan også være et gavekort til studenten, som går at drømmer om at flytte hjemmefra inden længe, og på den måde kan et gavekort til Daells Bolighus være en god gave, så man får hjælp til at købe alle de ting man får brug for, når man skal flytte hjemmefra.