• Prisgaranti
  • Click & Collect
  • Fragt til kantsten fra 399,-
  • Lån en trailer, når du handler i bolighuset

Sienna – design selv sofaserie

Sienna er en af vores design selv serier, som giver dig mulighed for selv at design din nye sofa. Se alle mulighederne i prislisten her. Sienna sofaserien er med flotte og stilfulde møbler med dejlige bredde armlæn, samt skrå ben, der giver sofaen et let udtryk. Sienna er en design-selv-serie, som giver dig mulighed for at vælge sofaben i enten sort eller natur, derudover kan du vælge mellem hele 12 opstillinger, og vælge mellem 110 forskellige møbelstoffer og læder i flere kvaliteter. Sienna skal bestilles i vores fysiske butikker, så vi kig forbi en af vores butikker.
Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Opstilling, set forfra
  • (2)
  • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 10 af 10 total
Du har set 10 af 10

Hvilke design muligheder er der med Sienna sofaerne?

1. Vælg betræk – betrækket er opdelt i 4 prisklasser med et udvalg på 110 møbelstoffer og læderbetræk i forskellige kvaliteter.
2. Vælg ben – du kan vælge mellem naturben eller sorte ben.
3. Vælg opstilling – Sienna sofaerne fås som 2 personers, 3 personers, sofa med chaiselong (højre- og venstrevendt), sofa med open-end (højre- og venstrevendt), hjørnesofa (vendbar), hjørnesofa med chaiselong (vendbar) og u-shape sofa (højre- og venstrevendt).
4. Du kan vælge at tilkøbe matchende nakkepude og puf til den nye sofa.
Se alle mulighederne i prislisten eller besøg en af vores butikker for at bestille dine nye møbler.

Sofaer i høj kvalitet

Sienna sofaerne er alle med sædehynder lavet i en sandwichkonstruktion bestående af formstabilt polyetherskum og koldskum, så udover at få en sofa som passer til lige præcis dine ønsker, får du også en sofa i en rigtig god kvalitet, der holder de næste mange år. Se her hvordan du bedst muligt vedligeholder din sofa.