Opbevaringskasser og -bokse

Opbevaringskasser er nøgleordet for et overskueligt og ryddeligt hjem. Hos Daells Bolighus har vi et bredt sortiment af praktiske opbevaringskasser og -bokse, som du med fordel kan skabe smart og nem opbevaring med ved at opbevare ting som børnenes legetøj, sæsontøj og sko heri og dermed skabe overblik og organisering i hjemmet. Se Daells Bolighus’ brede udvalg af opbevaringskasser samt de forskellige størrelser her på siden.

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
  • (19)
Farve
  • (4)
  • (9)
  • (4)
  • (6)
  • (1)
  • (3)
  • (14)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 31 af 31 total
Du har set 31 af 31

Opbevaringskasser og opbevaringsbokse med låg og hjul

Mange ting i hjemmet har man ikke nødvendigvis behov for at have adgang til i dagligdagen, og til disse ting er det yderst praktisk at have gode og lukkede opbevaringskasser med låg, som sikrer, at indholdet ikke udsættes for fugt og kulde. Dermed kan de placeres under sengen, i kælderen eller på loftet. Køb med fordel en boks med hjul, hvis den skal stå under noget, fx en seng eller reol.

Bedrollers, klapkasser og andre kasser til opbevaring

Hos Daells Bolighus har vi et væld af lukkede opbevaringsbokse, der kan rumme helt op til 70 liter og som har stærke klips, der sikrer en fast lukning. Disse opbevaringskasser er stabelbare, hvilket er super praktisk i tilfælde hvor de eksempelvis skal opbevares på loftet, i kælderen eller i et skur, hvor man dermed sparer god plads. Vi har også andre typer kasser til opbevaring, fx bedrollers, klapkasser og opbevaringskurve. Se med fordel også vores udvalg af kurve til opbevaring.

Skab orden i tingene med smarte kasser

Findes der noget bedre, end at have styr på hvor alle hjemmets små dimsedutter er? Det kan heldigvis hurtigt lade sig gøre, ved at investere i smarte kasser til opbevaring. I stuen kan du for eksempel have en kasse stående til elektronik og fjernbetjeninger og en anden til servietter og stearinlys. Det samme gør sig gældende på kontoret, hvor du kan opdele alt dit kontorgrej i forskellige kategorier, så du altid har nemt ved at finde, hvad du skal bruge. Kasserne er i øvrigt pæne i deres design, så du ikke skal være bekymret for at gå på kompromis med din indretning i hjemmet. Har du brug for mere opbevaring, så køb med fordel en opbevaringskasse.