• Prisgaranti
  • Click & Collect
  • Fragt til kantsten fra 399,-
  • Lån en trailer, når du handler i bolighuset

Gaming

Hos Daells Bolighus tilbyder vi en lang række produkter, som udruster dig godt og grundigt til din næste gaming-session. Hvis du for eksempel leder efter et skrivebord med LED-belysning, ledningsudtag og et carbon-look, så er du kommet til det helt rette sted. Med LED-belysning kan du indstille farven på dit skrivebord, så den passer med dine Philips-Hue lamper. Derudover har vi også kontorstole, hvor du kan sidde i timevis uden at blive sløv. Med vores gamerstole får du mulighed for at skifte farve med dens LED-lys, og derudover medfølger et justerbart armlæn, lænepude og nakkepude. Vi forhandler desuden gamningsæt, mussemåtter, holder til telefonen og opladere.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (19)
Farve
  • (11)
  • (4)
  • (9)
Farve, Overflade
  • (1)
Materiale, Overflade
  • (4)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 25 af 25 total
Du har set 25 af 25

Hvorfor investere i gaming?

Hvis din teenager kommer og anmoder om et gamerrum, tænker du måske med det samme på et indelukket teenageværelse og mange timer indendørs. Men faktisk er det slet ikke så dumt at lade dit barn give sig i kast med den populære computerverden. Markedet for computerspil er enormt, hvilket betyder, at der findes et stort fællesskab inden for den virtuelle verden, og at det faktisk er muligt at udvikle et talent inden for netop at spille computerspil. Derudover ser vi, hvordan E-sporten har slået sig fast som en almindelig accepteret disciplin, hvor nogle vælger at gøre karriere.

Det perfekte gamerrum

Hvis du gerne vil være seriøs og opnå succes omkring din gaming, kræver det selvfølgelig, at du kan udfolde dit potentiale i dit helt rette rammer. Herunder gælder, at du har det rette udstyr ved hånden, både i forhold til computer, men i særdeleshed også i forhold til tilbehøret. Derfor anbefaler vi, at du tager et kig på Daells Bolighus’ udvalg af stole og borde, som alle er af høj kvalitet og giver den bedste komfort. Skal rummet også være lidt sejt at sidde i, så overvej at købe LED strips som belysning samt nogle plakater som dekoration.

Gamerbord og gamerstol til den seriøse gamer

Vores produkter er lavet specifikt til gameren. Uanset om man er ung eller gammel, spiller lidt eller meget eller uanset hvad man spiller, så skal det udstyr man bruger være i orden. Og udover en gaming PC er bord og stol det vigtigste - især efter gamingen er forbi, for man kan nemt få ondt i ryg, skuldre og dets lige, hvis man sidder dårligt, mens man gamer.