• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.
  • Faste lave priser 365 dage om året.
Aida glas
+
Vandglas Lav 4 Stk.
Vandglas Lav 4 Stk.
64,00 kr
+
Vandglas Høj 4 Stk.
Vandglas Høj 4 Stk.
84,00 kr
+
Harvey Glas Høj 4 Stk. 26 cl
Harvey Glas Høj 4 Stk. 26 cl
72,00 kr
+
Harvey Snack Skål 4 Stk. 11,5 cm
Harvey Snack Skål 4 Stk. 11,5 cm
88,00 kr

Aida glas

Vandglas lav: Disse vandglas byder på et enkelt, nordisk udtryk og glas til de fleste anledninger, hvad enten der skal vand på hverdagsbordet eller skåles i champagne. Glassene kan kombineres med de fleste stel og bestik. Glassene er produceret af robust soda glas og tåler opvaskemaskine.

 

Vandglas høj: Disse vandglas byder på et enkelt, nordisk udtryk og glas til de fleste anledninger, hvad enten der skal vand på hverdagsbordet eller skåles i champagne. Glassene kan kombineres med de fleste stel og bestik. Glassene er produceret af robust soda glas og tåler opvaskemaskine.

 

Højt mønsteret glas: Harvey er en serie af moderne elegance til hverdagspriser. Aida har skabt et elegant mønster til glassene, inspireret af elegant facetslebet krystalglas. Dæk et flot spisebord til både fest og hverdag, som tåler op til 55° maskinvask.

 

Snack skål: Harvey er en serie af moderne elegance til hverdagspriser. Aida har skabt et elegant mønster til glassene, inspireret af elegant facetslebet krystalglas. Dæk et flot spisebord til både fest og hverdag, som tåler op til 55° maskinvask.