Pynteting
+
Håndklæde Organic 50x100 Grøn
Håndklæde Organic 50x100 Grøn
89,00 kr

Pynteting

Sæbedispenser i Mint: Sæbedispenser i en smuk blålig glasur som bidrager med et råt og moderne look. Sæbedispenseren kan nemt kombineres med andre dele af serien for at fuldende indretningen.

 

Tandkrus i mint: Flot tandkrus i en smuk blålig glasur. Tandkrus til tandbørsten, til at skylle munden eller slukke tørsten. Med krusets flotte design er det flot at have tandkruset stående fremme på badeværelset eller toilettet. Det kan nemt kombineres med andet fra sortiment for at fuldende udtrykket på badeværelset eller toilettet.

 

Bakke i mint: Flot bakke af i blåligt glasur, som har mange anvendelsesmuligheder. Brug evt. bakken i køkkenet til olier og krydderier eller som flot dekorationsfad på stuebordet, dekoreret med lys og pyntesten for at skabe en hyggelig stemning i hjemmet. Kombinér bakken med andre dele af serien og fuldend indretningen.

 

Smykketræ m. marmor fod: Flot og enkelt smykketræ med plads til ringe, halskæder og meget mere. Smykketræet er i et enkelt design med en fod i sort marmor som bidrager til et klassisk udtryk. Designet passer til ethvert hjem og derudover er det en praktisk og flot løsning til at holde styr på halskæderne så de ikke vikler sig sammen.

 

Håndklæde i lysegrøn: Lækkert blødt håndklæde fra Bahne lavet af øko-testet bomuld, som vil sætte præg på dit badeværelsesmiljø. Vi anbefaler vask ved 60° for, at opnå bedst hygiejne og og sikkerhed for at bakterier bliver slået ihjel.

 

Handklæde i mørkegrøn: Lækkert blødt håndklæde fra Bahne lavet af øko-testet bomuld, som vil sætte præg på dit badeværelsesmiljø. Vi anbefaler vask ved 60° for, at opnå bedst hygiejne og og sikkerhed for at bakterier bliver slået ihjel.