Håndklæder og sæbedispenser
+
Tandkrus Lys Blå H. 10,5 cm
Tandkrus Lys Blå H. 10,5 cm
109,00 kr

Håndklæder og sæbedispenser

Sæbedispenser: Smuk sæbedispenser med et lækkert elegant og lækkert design, som giver badeværelset et flot touch. Kombinér med andre dele fra sortimentet og fuldend badeværelsesindretningen.

 

Tandkrus: Flot tandkrus i et elegant design. Tandkrus til tandbørsten, til at skylle munden eller slukke tørsten. Med krusets flotte design er det flot at have tandkruset stående fremme på badeværelset eller toilettet. Det kan nemt kombineres med andet fra sortiment for at fuldende udtrykket på badeværelset eller toilettet.

 

Håndklæder: Vælg mellem farverne hvid, grøn, lilla, grå, mørkegrøn, sort, rose, mørkeblå, lyseblå og okker. 

Alle håndklæderne er både lækre og bløde. Håndklæderne er fra Bahne lavet af øko-testet bomuld, som vil sætte præg på dit badeværelsesmiljø. Vi anbefaler vask ved 60° for, at opnå bedst hygiejne og og sikkerhed for at bakterier bliver slået ihjel. 

 

Tips: Et godt husråd før du tager dit nye håndklæde i brug, så læg dem i kold vand i 24 timer, inden du vasker dem første gang. Dette giver en bedre sugeeffekt, da bomuldsfibrene åbner sig. Du kan evt. tilføje lidt eddike i det kolde vand der gør, at eddiken binder farven til bomulden, så håndklæderne holder bedre på farven. Vi anbefaler ikke brug af skyllemiddel når du vasker håndklæder, da der dannes en hinde på bomulden, der foringer håndklædernes suge- og tørreevne.