Darling

Hos Daells Bolighus finder du blandt vores brands møbelserien Darling, som producerer lækre sofaer og lænestole i moderne og flotte designs samt tilbehør hertil. Møblerne fra brandet Darling bidrager til god støtte og ren afslapning, da møblerne har en rigtig god siddekomfort og et slidstærkt møbelstof i topkvalitet. Darlings sofaer og lænestole produceres i et moderne og tidløst design, der passer til ethvert moderne og nordisk hjem. Udforsk vores store sortiment af møbler fra Darling og forelsk dig i deres smukke sofaer og lænestole.
Læs mere

Sofaer med fantastisk siddekomfort

Darlings vision er at skabe møbler, der ikke blot er smukke i deres designs, men som også er utrolig behagelige at sidde i. Derfor producerer Darling møbler med fantastisk siddekomfort, så man som kunde og bruger får en fantastisk og komfortabel oplevelse, som man ikke har lyst til at rejse sig fra igen. Blandt møbeludvalget fra Darling finder du blandet andet vendbare sofaer med chaiselong, slidstærkt møbelstof og brede armlæn, der giver sofaen et maskulint og strømlinet look. Derudover er disse sofaer og deres sædehynder lavet i en såkaldt sandwichkonstruktion, der bidrager til lang holdbarhed og fantastisk siddekomfort. Til disse sofaer kan der tilvælges slidstærkt møbelstof i topkvalitet og i over hundrede forskellige designs.

Møbler fra en af Europas førende møbelproducenter

Møblerne fra Darling er produceret hos en af Europas førende møbelproducenter, der har et ry og en tradition for at producere polstermøbler i topkvalitet, smukke designs og med optimal komfort. Blandt vores udvalg af møbler fra brandet Darling finder du blandt andet sofaer med chaiselong, sofaer med åben afslutning samt lænestole og nakkepuder som alle kan fås i over hundrede forskellige møbelstoffer. Alle vores møbler fra Darling sælges til knivskarpe priser, som er svære at modstå. Udforsk vores flotte udvalg her på siden og find din næste sofa eller lænestol, som du vil få glæde af i mange, mange år.