• Prisgaranti
  • Click & Collect
  • Fragt til kantsten fra 399,-
  • Lån en trailer, når du handler i bolighuset
BLACK FRIDAY
Blackfriday tilbud

BLACK FRIDAY

Black Friday 2022 er afholdt, men du kan som altid shoppe til lave priser i Daells Bolighus. Hold øje med vores tilbud, kataloger og tilbudsaviser eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.​​​​​​​

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag tilbud før alle andre.


*f.eks. e-mails, notifikationer, push-beskeder, sms/mms, widgets, apps, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Snapchat, Pinterest, blogs, vlogs (videoblogs på f.eks. Youtube), online spil og Internettet.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvor afholdes Black Friday?

Vores Black Friday tilbud gælder både i vores fysiske butikker og online. Find din nærmeste butik her. Vi har store bolighuse på 8.000 m2 med gratis parkering, samt mulighed for at låne en gratis trailer, når du har handlet. Når du handler online, er der mulighed for fri fragt ved køb for minimum 5.995 kr. med levering til kantsten.    

Hvilke Black Friday tilbud har Daells Bolighus?

Du kan holde øje med de aktuelle Blackfriday tilbud ved at tjekke tilbudsavisen. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du modtager de gode Black Friday tilbud direkte i din indbakke. I Daells Bolighus har vi et stort udvalg af møbler til hele hjemmet. Hos os finder du et flot udvalg til soveværelset, dagligstuen, spisestuen og børne-/ungdomsværelset. Vi har også en stor et stort udvalg af lamper, hvor vi altid har mere end 1.000 lamper på lager. Find også et flot udvalg af boligtilbehør som vaser, stel, puder, galleri, tæpper og meget mere.

Hvordan skal jeg forberede mig til Black Friday?

  1. Du kan gøre klar til Black Friday ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

  2. Hold øje med vores tilbudsaviser og kataloger.

  3. Følg med på Facebook og Instagram.