Swiss

Swiss

Swiss er et meget populært brand inden for kvalitetsmøbler, der er placeret i Schweiz. Swiss producerer garderobeskabe og er en af Europas dygtigste producenter herfor, hvilket tydeligt kan mærkes på møblerne eksklusive kvalitet. Udover den lækre kvalitet besidder Swiss møbler også en yderst tilfredsstillende funktionalitet, der ydermere med sin rummelige opbevaringsplads er en fantastisk løsning til din garderobe. Udforsk Daells Bolighus’ flotte sortiment og skab dit eget garderobeskab – se mulighederne i prislisten her.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Farve
  • (3)
Farve, Front
  • (3)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 3 af 3 total
Du har set 3 af 3

Skabe fra Swiss i eksklusiv kvalitet

Med de flotte og rummelige garderobeskabe fra Swiss får du møbler i absolut topkvalitet. Den fantastiske kvalitet som du opnår med møbler fra Swiss, er tydelig at mærke, når du eksempelvis åbner og lukker skabets låger, der blot kører let og ubesværet på skinnerne. Ydermere kan den lækre og eksklusive kvalitet mærkes på garderobeskabets stabilitet, da skabet står skarpt og stabilt, når det først er samlet. Ydermere har garderobeskabene fra Swiss rig mulighed for at følge dig gennem hele livet, da det nemt kan samles og adskilles flere gange, hvilket altså øger møblets levetid og relevans.

Swiss garderobeskabe i forskellige mål

Swiss producerer elegante, rummelige og tidløse møbler med ideel opbevaringsplads. Garderobeskabene fås i flotte designs af enten hvid kunstfiner eller melamin og højglans front samt med skydedøre og mulighed for spejldøre. Garderobeskabene fra Swiss findes i mange forskellige mål, hvoraf vi hos Daells Bolighus lagerfører tre forskellige størrelser, der er vældig populære, og som indeholder henholdsvis to og tre skydedøre. Hvis det dog skulle hænde, at disse størrelser ikke dækker netop dine behov, er du meget velkommen til at kontakte en af vores dygtige sælgere, som kan fortælle dig mere om de mange muligheder.