• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.
 • Faste lave priser 365 dage om året.

Stumtjener

Hvis du gerne vil skabe de bedste rammer til at byde dine gæster indenfor, anbefaler vi dig at se nærmere på vores udvalg af stumtjenere. Med dette møbel kan du hurtigt fuldende din entre, som det ordentlige, flotte og indbydende rum, du nok gerne vil have det til at være. Det er endvidere et godt møbel., hvis du i forvejen har et skoskab, men lige mangler lidt mere opbevaringsplads, til eksempelvis dine gæsters frakker. Som det gør sig gældende for alle vores møbler, vil du selvfølgelig også opleve at stumtjeneren er både funktionel og stilfuld i designet. Se vores udvalg lige her på siden.
Læs mere
Filtrér søgning
Farve
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 4 af 4 total
Du har set 4 af 4

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad er en stumtjener?
  Stumtjeneren er et møbel, der er designet til at hænge overtøj, så som hatte, tasker og paraplyer. En stumtjener står ofte frit og kan flyttes, modsat en knagerække, der typisk er fastmonteret på væggen.
 2. Hvor skal en stumtjener placeres?
  Entreen er et oplagt valg. Eller der hvor folk tager deres overtøj af.

Et møbel med mange fordele

Èn af de største fordele ved stumtjeneren er, at den ikke optager ret meget plads i rummet. Dermed er den god til dig, der har en lille entré eller måske bare ikke ønsker at optage al pladsen med et stort skab. Det kan også være, at du foretrækker stumtjenerens elegante design og dermed investerer i møblet for indretningens skyld. En stumtjener gør det desuden nemt for dig at komme ud af døren om morgenen, fordi du hurtigt kan snuppe jakken under armen.