Hylder og ringe
+
Håndbruser Lux 5 Funk + Slange
Håndbruser Lux 5 Funk + Slange
98,00 kr
+
Eksklusiv Brusehylde
Eksklusiv Brusehylde
112,00 kr
+
Milano Væghylde Enkel
Milano Væghylde Enkel
68,00 kr
+
Ringe 12 Stk. Transparent
Ringe 12 Stk. Transparent
27,00 kr
+
Dobbelt Hylde Milano
Dobbelt Hylde Milano
158,00 kr

Hylder og ringe

Ringe til badeforhæng: Hvis du står og skal hænge et bruseforhæng op er disse ringe lige det du mangler. De er enkle og transparente, hvilket gør at man ikke lægger særligt meget mærke til dem. Derudover er designet enkelt, hvilket gør at det passer til ethvert badeværelse og ethvert bruseforhæng.

 

Enkel væghylde: Det kan være svært at vide, hvor man skal gøre af shampoo, balsam og meget andet når man står med sæbe i håret. Med denne praktiske brusekurv får du mere opbevaringsplads i brusekabinen til diverse badesæber så der bliver skabt mere opbevaringsplads i bruseren. Hylden er udført i stål med kromlook og leveres inkl. skruer og plugs.

 

Dobbelt hylde til at hænge: Det kan være svært at vide, hvor man skal gøre af shampoo, balsam og meget andet når man står med sæbe i håret. Med denne praktiske dobbelt brusekurv får du mere opbevaringsplads i brusekabinen til diverse badesæber. Brusekurven har 2 ekstra kroge til opbevaring og er nem at hænge op. Hylden er udført i stål med kromlook.

 

Dobbelt hylde: Det kan være svært at vide, hvor man skal gøre af shampoo, balsam og meget andet når man står med sæbe i håret. Med denne praktiske dobbelt brusekurv får du mere opbevaringsplads i brusekabinen til diverse badesæber. Hylden er udført i stål med kromlook og leveres inkl. skruer og plugs til montering.

 

Håndbruser: Dette brusehoved har 5 indstillinger til forskellige stråletyper som gør at du helt selv kan bestemme, hvilken funktion du ønsker. Derudover har du mulighed for at dreje brusehovedet.