• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Tilbehør til sofaer

Med det rette tilbehør til din sofa, kan du give dig selv ekstra komfort i hverdagen. For eksempel sørger en nakkepude for, at du trygt kan læne dig tilbage og nyde hverdagens hyggestunder. En nakkepude har den fordel, at den er mere medgørlig end dine almindelige sofapudder, fordi den sidder godt fast. Når du har fundet den perfekte placering slipper du altså for at skulle genfinde den, hver gang du lige rejser dig for at lave en kop kaffe eller te. Vi tilbyder tilbehør til sofaer i tidsløse farver, så du altid kan kombinere dem med din sofa, uanset om den er grå, sort, hvid eller noget helt fjerde.
Læs mere
Filtrér søgning
Brand
 • (4)
 • (1)
Farve
 • (1)
 • (4)
 • (3)
Materiale, betræk
 • (8)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 9 af 9 total
Du har set 9 af 9

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor kan man tilkøbe en nakkepude til sin sofa?
  Hos Daells Bolighus kan du tilkøbe en nakkepude, der passer til netop til sofa. Vi tilbyder nakkepuder i forskellige materialer, former og farver. Om din sofa er grå, sort eller grøn eller om du har en stof- eller lædersofa, så har vi nakkepuder, der giver optimal støtte og komfort.
 2. Hvilken nakkepude skal jeg vælge til min sofa?
  Når du skal købe en nakkepude til din sofa, skal du se på materialer, former og farver. Alt efter om du har en stof- eller lædersofa, kan du herudfra vælge det helt rette materiale. Hvis du har en stofsofa, kan du enten vælge at købe en nakkepude i samme farve, eller du kan give sofaen nyt liv ved at vælge en nakkepude i en anden farve eller nuance.

Forkæl dig selv med en nakkepude eller bakke til sofaen

Giv dig selv muligheden for at skabe en ekstra komfort og luksus i din sofa ved at tilkøbe ekstra tilbehør. Ekstra tilbehør til din sofa kan gøre underværker, selvom det blot er en lille tilføjelse, der er tale om. Eksempelvis kan du med en nakkepude i den grad opnå en forøget følelse af velbehag, komfort og luksus. Netop ekstra luksus kan du også opnå med noget så simpelt som en bakke, der kan placeres i sofaen, så du dermed slipper for at rejse dig fra sofaen for at hente ekstra snacks eller drikkelse til den igangværende film. Du får nemlig det hele serveret lige ved siden af dig. Skal du sidde rigtig godt i din sofa, så køb også en pude og et lammeskind.