Hyggebelysning
+
Bordlampe Hygge grå H. 20 cm
Bordlampe Hygge grå H. 20 cm
492,00 kr

Hyggebelysning

Trend 2024 – Hygge belysning

Hyggebelysning refererer til en indretningstrend, der fokuserer på at skabe en varm, indbydende og hyggelig atmosfære ved hjælp af belysning. Det danske begreb “hygge” er blevet populært og er svært at oversætte direkte, men det beskriver en følelse af hygge, komfort og samvær. Her er nogle måder, du kan inkorporere hyggebelysning i din indretning:

 

Blødt og afdæmpet lys:

Brug lyskilder med blødt og dæmpet lys som f.eks. glødepærer, lyskæder eller lysdæmpere. Undgå skarpt, koldt lys, da det kan virke for hårdt. Se hele udvalget af lyskilder her. Du kan med fordel vælge smart pærer, som gør det muligt for dig at skifte nuance på lyset eller skrue op og ned for lysstyrken alt efter behovet. Se vores udvalg af smart belysning her.

 

Stearinlys og fyrfadslys:

Placer stearinlys eller fyrfadslys rundt omkring i rummet. De giver en varm og beroligende glød og tilføjer en rolig stemning. Du kan med fordel benytte LED-lys, hvor du ikke skal være opmærksom på at huske at slukke dem. Se vores udvalg her. Eller se det flotte udvalg af lysestager her.

 

Lyskæder og lanterner:

Brug lyskæder når du indretter for at skabe en eventyrlig og hyggelig stemning, fungerer især godt, da lyskæder også fungere som et dekorativt element. Ved brug af lanterner kan du med fordel også bruge LED-stearinlys.

 

Det er blevet trendy at bruge de små lamper og lys omkring i hjemmet i stedet for loftlampen med hvidt lys.

“Don't use the big light”

 

Fokus på naturligt lys:

Sørg for også at benytte det naturlig lys, du får gennem vinduer og døre, og er lyset for kraftigt kan du gøre brug af gardiner, som stadig lader noget af lyset komme ind. Se vores udvalg af gardiner her.

 

Fokus på ild:

Det varme lys fra flammer giver også en hyggebelysning, og derfor er en biopejs også en god løsning til dig, som ønsker at opnå en hyggelig atmosfære. Se vores udvalg af biopejse her.