Krom, stål & aluminium
+
Loftlampe Astralis Krom Ø.74 cm
Loftlampe Astralis Krom Ø.74 cm
2.889,00 kr
+
Spisestuestol Sensa i hvid
Spisestuestol Sensa i hvid
339,00 kr

Krom, stål & aluminium

Trends 2024 – Krom, stål & aluminium

Indretning med krom, stål & aluminium er ofte forbundet med en moderne og industrielt inspireret stil. Disse materialer tilføjer glans og en futuristisk fornemmelse til rummet.

 

Møbler:

Du kan vælge møbler med rammer eller ben lavet af krom, stål eller aluminium. Det kan være spisebordsstole, sofaben, borde eller hylder. De mindre detaljer kan tilføje et flot strømlinet og cool look i indretningen.

 

Køkken og badeværelse:

I mange hjemme er køkkenet og badeværelset indrettet med armaturer og vask i stål, og du kan derfor let videreføre det udtrukket til en krom pedalspand og sæbedispenser. Du kan tilføre det ved materialer i køkkenet som knive og andet køkkenudstyr og tilbehør.

 

Lamper:

Vælg lamper med metalliske nuancer eller rammer. Pendellamper, gulvlamper eller loftslamper i krom eller børstet aluminium kan tilføje et stilfuldt præg til din indretning. Se hele vores udvalg af lamper her.

 

Spejle:

Du kan med fordel også indarbejde spejle med eller uden metalrammer, som tilføjer refleksion og glans, som kan give samme følelse og fornemmelse som krom på møbler eller boligtilbehør. Du kan også vælge borde med glasplade, som vil bidrage til et moderne og industrielt look.

 

Dekorative elementer:

Tilføj dekorative elementer som vaser, lysestager, figurer eller andet i din indretning, for at give det en kontrast af det kolde metal. Se hele vores udvalg af boligtilbehør her.

 

Kontraster:

Når du indretter med krom, stål og aluminium er det en god idé at tænke i kontraster, da det kølige metalliske look, kan få brug for at stå op i mod varme nuancer, bløde tekstiler eller naturmaterialer som træ, der giver varme til rummet. Så sørg for at afbalancere metallet med andre materialer og farver for at skabe harmoni i indretningen. Selvom krom, stål og aluminium er hårde og industrielle materialer, kan de kombineres på en måde, der stadig føles indbydende, hjemligt og moderne.