Future Retro
+
Plakat L’alpe-D’huez
Plakat L’alpe-D’huez
43,00 kr

Future Retro

Trends 2024 – Future Retro

Future Retro er en indretningstrend, der kombinerer retroelementer fra fortiden med futuristiske og moderne detaljer. Denne stil søger at skabe en nostalgisk følelse af fortiden samtidig med et avantgarde-præg og en følelse af, hvad fremtiden kan bringe. Future Retro trenden giver dig mulighed for at lege med kontraster mellem fortiden og fremtiden. Mix og match retroelementer med moderne design for at skabe en unik og stilfuld atmosfære, der blander det bedste fra begge verdner. Her er nogle trin til at indrette efter Future Retro:

 

Kunst og grafik:

Tilføj plakater med nostalgiske, vintage eller retro tryk, som kan understrege stilen. Eller brug billeder til at skabe det nutidige udtryk i Future Retro.

 

Farveskema:

Når du indretter i Future Retro skal du vælge farver, som giver en retro følelse som dybe jordfarver, pasteller eller gedigne toner. Kombinér dem med metalliske accenter som sølv, krom eller messing for et futuristisk præg. Læs mere om trenden med brug af krom, sølv og aluminium her.

 

Retromøbler:

Møbler i retrostil er karakteristiske for deres rene linjer, geometriske former og slankeben. De er med inspireret fra midten af det 20. århundrede (mid-century modern) eller 80'erne. Du kan også med fordel kombinere nyt og gammelt for at skabe den rette stemning.

 

Tekstiler:

Du kan med rette benytte “tunge” tekstiler som velour, tweed eller uld for at give et blødt og luksuriøst udtryk. Du kan med fordel kombinere dem med andre tekstiler og mønstre for at opdatere udseendet.

 

Teknologiske detaljer:

For at få det futuristiske repræsenteret i indretningen kan du med fordel gøre brug af LED belysning eller smart belysning, hvor du kan styre lyset alt efter hvilken stemning du ønsker i lokalet.

 

Belysning:

Udover LED lys kan du gå med lamper i futuristiske designs, geometriske former eller klare linjer. Pendellamper og gulvlamper med et retrotwist kan bidrage til at skabe den ønskede stemning. Se alle lamper her.

 

Glas og spejle:

Spejle er altid gode, når du indretter, da de kan få små rum til at føles større. Du kan med fordel bruge spejle i flere former, for at skabe et spændende rum. Spejle fungerer også rigtig godt, som en del af en fotovæg, hvor du kan kombinere retroplakater, spejle og lys.