• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.
Shop til uhørt lave priser – LAGERSALG i samarbejde med Cozy Living
Cozy Living produkter

KOM TIL LAGERSALG

Daells Bolighus afholder i samarbejde med Cozy Living et lagersalg med et stort udvalg af lækkert boliginteriør og moderne møbler til uhørt lave priser!

Hvornår?
Lagersalget afholdes torsdag den 27. juni kl. 10-19 for ALLE. Og udvides til hele weekenden, så kom forbi fredag den 28., lørdag den 29. eller søndag den 30..


Der er mulighed for EARLY ACCESS med en gratis billet til onsdag den 26. juni kl.17-19 – køb EARLY ACCESS billetten her.

Hvor?
Vi afholder lagersalg i Daells Bolighus på Ejby Industrivej 27, 2600 Glostrup.

Om Cozy Living
Cozy Living er en dansk designvirksomhed, der specialiserer sig i stilfuldt og funktionelt boligtilbehør. De tilbyder et bredt udvalg af produkter, herunder møbler, puder, lamper, plaider og dekorative genstande.
Virksomheden lægger vægt på en hyggelig og komfortabel livsstil med fokus på kvalitetsmaterialer og moderne design. Cozy Living kombinerer nordisk elegance med moderne trends for at skabe unikke og indbydende rum.

Vi glæder os til at se dig!


Early Access billet til lagersalg i Daells Bolighus i samarbejde med Cozy Living

UDSOLGT – EARLY ACCESS til vores LAGERSALG

Ved køb af denne billet får du EARLY ACCESS til VORES lagersalg onsdag den 26. juni kl. 17-19, fremvis blot din ordrebekræftelse i bolighuset.


Du får altså mulighed for at shoppe dagen før, vi åbner vores lagersalg for alle. Kom og køb lækre varer til din bolig til uhørt lave priser.