• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.
  • Faste lave priser 365 dage om året.
Møbler til soveværelset
+
Sengebord Delta m. 1 skuffe
Sengebord Delta m. 1 skuffe
378,00 kr
+
Sengesæt Julie 140 x 200 cm
Sengesæt Julie 140 x 200 cm
278,00 kr
+
Dobbeltseng i blå 180 x 200 cm
Dobbeltseng i blå 180 x 200 cm
6.323,00 kr
+
Dobbelt seng i blå 140 x 200 cm
Dobbelt seng i blå 140 x 200 cm
5.385,00 kr

Møbler til soveværelset

Komplet seng med sengeramme

Komplet seng med sengeramme, fast bund og behagelig springmadras. Den fås i 180 cm og 140 cm, så du kan vælge mellem en rummelig eller en pladsbesparende løsning. Sengerammen er lavet af holdbar spånplade i en frisk blå farve for personlighed og stil. Springmadrassen har 250 posefjedre pr. m² med en polstring af polyether skum og koldskum for medium liggekomfort i mange år. Leveres usamlet men samles let. Se alle vores komplete senge her

Smart sengebord i skandinavisk design

Vores andet produkt er et smart sengebord i en flot farvekombination. Sengebordet er en del af vores Delta-serie som er en skandinavisk design-serie. Det kan nemt kombineres med forskellige sengetyper og har en skuffe og hylde til opbevaring af bøger, briller og andre genstande. Materialevalget er let at rengøre og vedligeholde. Leveres usamlet, men nemt at samle og holdbart i mange år. Se alle vores sengeborde her.

Smart skænk i sort/hvid kunstfiner

Det tredje produkt er en smart skænk i sort/hvid kunstfiner med god opbevaringsplads trods sin kompakte størrelse. Skænken har 2 døre med en løs hylde og en skuffe til ekstra opbevaring. Let at rengøre og vedligeholde. Leveres usamlet, men let at samle og af høj kvalitet. Se alle vores skænke her.

Pladsbesparende møbler til studielivet

Uanset om du har brug for en seng, et sengebord eller en skænk, kan vores pladsbesparende møbler optimere dit studieliv. Velegnet til studieboligen, den lille lejlighed eller kollegieværelset, hvor pladsen er kostbar. Med funktionelt design og i et stilfuld design kan vores møbler skabe et hyggeligt og organiseret hjem, der passer til din livsstil.