• Prisgaranti
  • Click & Collect
  • Fragt til kantsten fra 399,-
  • Lån en trailer, når du handler i bolighuset
Bordopdækning til plankebord 3
+
Dækkeserviet Curve Lys Grå 41x33 cm
Dækkeserviet Curve Lys Grå 41x33 cm
39,95 kr
+
Serveringsskål Birch Grå
Serveringsskål Birch Grå
249,00 kr
+
Passion Connoisseur L Rødvinsglas 6 Stk.
Passion Connoisseur L Rødvinsglas 6 Stk.
199,00 kr

Bordopdækning til plankebord 3

Rødvinsglas L: Passion Connoisseur er en elegant glasserie til enhver lejlighed. Glassene har en klassisk form, hvilket gør dem moderne og tidsløse. Connoisseur glassene er produceret i højeste blyfri stærk og strålende klar “crystalline” kvalitet.

 

Guldbestik: Lækkert bestik i guld som giver borddækningen kant og detaljer. Bidrager med et moderne touch til bordækningen. Dæk et flot bord og byd dine gæster velkommen til både hverdag og fest. Kombinér med stel, dækkeservietter og brugskunst fra sortimentet og fuldend borddækningen og indretningen på fineste vis. 

 

Indhold: 4stk. knive, 4stk. gafler, 4stk. spiseskeer samt 4stk. teskeer

 

Dækkeserviet curve: Dækkeservietter giver dig et smukt spisebord, og selv i en travl hverdag behøver man ikke at gå på kompromis. Dækkeservietten giver borddækningen prikken over i'et og er samtidig med til at skåne bordet. Rengør nemt med en opvredet våd klud.

 

Serveringsskål: Rustik skål, som er ideel til servering. Skålen er designet med en unik glasur der gør, at stellet kan variere i farve og mønster. Kombinér med andre dele af stellet for, at fuldende udtrykket til borddækningen. Stentøjet tåler både opvaskemaskine, ovn og mikroovn.

 

Resterende vare kan findes i vores butikker i Glostrup eller Odense, det vil komme på hjemmesiden hurtigst muligt. Vi beklager ubelejligheden.