Bordopdækning til plankebord 2
+
Harvey Champagne Skål 4 Stk.
Harvey Champagne Skål 4 Stk.
79,00 kr
+
Quadro Tallerken Flad 26x26 cm Sort
Quadro Tallerken Flad 26x26 cm Sort
39,00 kr
+
Atelier Kniv 4 Stk.
Atelier Kniv 4 Stk.
39,00 kr
+
Atelier Gaffel 4 Stk.
Atelier Gaffel 4 Stk.
39,00 kr
+
Harvey Whiskey Glas 4 Stk. 31 cl
Harvey Whiskey Glas 4 Stk. 31 cl
69,00 kr
+
Quadro Skål13x13 cm Sort
Quadro Skål13x13 cm Sort
39,00 kr

Bordopdækning til plankebord 2

Tallerken: Markant design i stærk stentøjskvalitet. Quadro seriens produkter er brændt ved ca. 1.200 grader som giver en stærk kvalitet med god holdbarhed. Den ekstra stærke glasur giver en forbedret overflade samt et flot ensartet look og finish til produktet. Tåler ovn, mikroovn og frys. 
 

Skål: Markant design i stærk stentøjskvalitet. Quadro seriens produkter er brændt ved ca. 1.200 grader som giver en stærk kvalitet med god holdbarhed. Den ekstra stærke glasur giver en forbedret overflade samt et flot ensartet look og finish til produktet. Tåler ovn, mikroovn og frys. 
 

Rektangulær tallerken: Markant design i stærk stentøjskvalitet. Quadro seriens produkter er brændt ved ca. 1.200 grader som giver en stærk kvalitet med god holdbarhed. Den ekstra stærke glasur giver en forbedret overflade samt et flot ensartet look og finish til produktet. Tåler ovn, mikroovn og frys. 
 

Gaffel: Atelier bestikket er et enkelt og klassisk design, der passer til enhver lejlighed. De enkelte dele ligger godt i hånden. Der findes forskellige tilbehørsdele i serien. Da bestikket er i rustfrit stål er det også nemt at rengøre da det tåler maskinopvask.

 

Kniv: Atelier bestikket er et enkelt og klassisk design, der passer til enhver lejlighed. De enkelte dele ligger godt i hånden. Der findes forskellige tilbehørsdele i serien. Da bestikket er i rustfrit stål er det også nemt at rengøre da det tåler maskinopvask.

 

Champagne skål: Harvey er en serie af moderne elegance til hverdagspriser. Aida har skabt et elegant mønster til glassene, inspireret af elegant facetslebet krystalglas. Glassene er lette at rengøre da de tåler op til 55° maskinevask. 
 

Whiskey glas: Harvey er en serie af moderne elegance til hverdagspriser. Aida har skabt et elegant mønster til glassene, inspireret af elegant facetslebet krystalglas.