• Prisgaranti
  • Click & Collect
  • Fragt til kantsten fra 399,-
  • Lån en trailer, når du handler i bolighuset
Bordopdækning til plankebord 1
+
Dessert Tallerken Oval Mat Grå
Dessert Tallerken Oval Mat Grå
29,00 kr
+
MB Lotus Lysestage Røgfarvet Ø.14,5 cm
MB Lotus Lysestage Røgfarvet Ø.14,5 cm
269,00 kr
+
Passion Connoisseur M Rødvinsglas 6 Stk.
Passion Connoisseur M Rødvinsglas 6 Stk.
199,00 kr
+
Kuglevase fra Bahne H. 19,6 cm
Kuglevase fra Bahne H. 19,6 cm
74,00 kr
99,00 kr
+
Kuglevase fra Bahne H. 28,5 cm
Kuglevase fra Bahne H. 28,5 cm
134,00 kr
179,00 kr

Bordopdækning til plankebord 1

Tallerken rosa: Byd dine gæster velkommen med et fint dækket bord. Stentøjet har en unik rustik form og glasur, som giver din borddækning et lækkert udseende.

 

Dessert tallerken oval: Byd dine gæster velkommen med et fint dækket bord. Stentøjet har en unik oval rustik form og glasur, som giver din borddækning et lækkert udseende.

 

Guldbestik: Lækkert bestik i guld som giver borddækningen kant og detaljer. Bidrager med et moderne touch til bordækningen. Dæk et flot bord og byd dine gæster velkommen til både hverdag og fest. Kombinér med stel, dækkeservietter og brugskunst fra sortimentet og fuldend borddækningen og indretningen på fineste vis. 

• Indhold: 4stk. knive, 4stk. gafler, 4stk. spiseskeer samt 4stk. teskeer

 

Vinglas: Passion Connoisseur er en elegant glasserie til enhver lejlighed. Glassene har en klassisk form, hvilket gør dem moderne og tidsløse. Connoisseur glassene er produceret i højeste blyfri stærk og strålende klar “crystalline” kvalitet.

 

Dækkeserviet i beige: Dækkeservietter giver dig et smukt spisebord, og selv i en travl hverdag behøver man ikke at gå på kompromis. Dækkeservietten giver borddækningen prikken over i'et og er samtidig med til at skåne bordet. Rengør nemt med en opvredet våd klud.

 

Kuglevase stor: Vi tilbyder nu en serie af interiør i farvet glas. Serien består af en række forskellige vaser og lysestager som er perfekt afstemt til hinanden, så du kan mikse som det passer dig. Her har du muligheden for at skae dit helt personlige præg i indretningen, men friske farver og smukke ting. Stor vase i glas. Vasen har et rosa skær, som skaber et unikt udtryk. Brug vasen med en fin buket blomster eller enkeltstående. 

 

Kuglevase mellem: Vi tilbyder nu en serie af interiør i farvet glas. Serien består af en række forskellige vaser og lysestager som er perfekt afstemt til hinanden, så du kan mikse som det passer dig. Her har du muligheden for at skae dit helt personlige præg i indretningen, men friske farver og smukke ting. Mellem vase i glas. Vasen har et gyldent skær, som skaber et unikt udtryk. Brug vasen med en fin buket blomster eller enkeltstående. 

 

Lysestage: Lille fin stage til fyrfadslys, som skaber både hygge i stuen og pynter i indretningen. Stagen er i et tidsløst og elegant design, men skaber samtidig personlighed og kant i hjemmet.