• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.
  • Faste lave priser 365 dage om året.
Blåttema til det hvide bord
+
MB Lotus Lysestage Røgfarvet Ø.14,5 cm
MB Lotus Lysestage Røgfarvet Ø.14,5 cm
268,00 kr
+
Tallerken Svale Blå Ø26 cm
Tallerken Svale Blå Ø26 cm
56,00 kr
+
Tallerken Lærke Grå-Grøn Ø26 cm
Tallerken Lærke Grå-Grøn Ø26 cm
56,00 kr

Blåttema til det hvide bord

Bestik: Lækkert bestik i guld som giver borddækningen kant og detaljer. Bidrager med et moderne touch til bordækningen. Dæk et flot bord og byd dine gæster velkommen til både hverdag og fest. Kombinér med stel, dækkeservietter og brugskunst fra sortimentet og fuldend borddækningen og indretningen på fineste vis. • Indhold: 4stk. knive, 4stk. gafler, 4stk. spiseskeer samt 4stk. teskeer

 

Lysestage: Lille fin stage til fyrfadslys, som skaber både hygge i stuen og pynter i indretningen. Stagen er i et tidsløst og elegant design, men skaber samtidig personlighed og kant i hjemmet.

 

Dækkeserviet: Dækkeservietter giver dig et smukt spisebord, og selv i en travl hverdag behøver man ikke at gå på kompromis. Dækkeservietten giver borddækningen prikken over i'et og er samtidig med til at skåne bordet. Rengør nemt med en opvredet våd klud.

 

Tallerken: Flot stelserie af keramik med en flot reaktiv glasur, der gør hver del af stellet unikt. Stellet er inspireret af fugles kvidren - vi bliver taget ud i naturens ro, ud i solskinnet og skaber en masse gode minder i det gode danske sommervejr. Mejse kan bruges alene, men er også perfekt til at mikse med andre stel så du får dit eget personlige touch på borddækningen.