• Prisgaranti
  • Click & Collect
  • Fragt til kantsten fra 399,-
  • Lån en trailer, når du handler i bolighuset
Hjerter

Vi har matchet mennesker og møbler i mere end 100 år

Vi er et bolighus, der omfavner alle kroge af din bolig. Så lige meget om du er på udkig efter ting til stuen, køkkenet, badeværelset eller haven, så skulle du kunne finde kærligheden her.


Prisgaranti

Vi har prisgaranti, hvilket vil sige, at vi hele tiden arbejder ud fra at have den laveste pris, og holder øje med vores konkurrenters priser. Vores prisgaranti betyder, at hvis du finder en identisk vare til en lavere pris ved en national konkurrent i samme uge, som vores vare er markedsført, refunderer vi prisforskellen. Prisgaranti sikrer dig, at du altid trygt kan handle i Daells Bolighus – du får nemlig altid den laveste pris.


Det forudsætter dog, at varen kan leveres andetsteds her og nu. Medbring dokumentation i form af annonce, katalog eller faktura. Prisgaranti gælder ikke varer, som andre kun udbyder i begrænset kø- og åbningstilbud, i begrænset omfang/tid, skaffevarer, samt internetbaserede forretninger uden fysiske butikker.

Trustpilot

Vi vil sætte pris på, hvis du vil bruge et øjeblik på at fortælle om din oplevelse hos Daells Bolighus på Trustpilot. Vi værdsætter vores kunders feedback i høj grad, så vi hele tiden kan bevare og forbedre vores service, samtidig vil du hjælpe andre kunder med at få et overblik over os