• Prisgaranti
  • Click & Collect
  • Fragt til kantsten fra 399,-
  • Lån en trailer, når du handler i bolighuset
Hjerter

Vi har matchet mennesker og møbler i mere end 100 år

Vi er et bolighus, der omfavner alle kroge af din bolig. Så lige meget om du er på udkig efter ting til stuen, køkkenet, badeværelset eller haven, så skulle du kunne finde kærligheden her.


Møbelforretning med stort udvalg

Daells Bolighus stammer tilbage fra Daells Varehus i København, og vi har i dag to møbelforretninger i henholdsvis Glostrup og Odense – find butikker og åbningstider her. Vores 8.000 m2 møbelbutik i Glostrup og 6.000 m2 i Odense byder på dejlige sofaer, praktiske spiseborde, gode opbevaringsløsninger og senge der kan give en god nattesøvn.


Du kan også finde et stort udvalg af lækkert boligtilbehør som vaser, lysestager, stel og meget mere. Vores lampe afdeling har altid mere end 9000 lamper på lager, så der skulle gerne være noget for enhver smag.

Vi glæder os til at se dig i Daells Bolighus!

Prisgaranti

Vi har prisgaranti, hvilket vil sige, at vi hele tiden arbejder ud fra at have den laveste pris, og holder øje med vores konkurrenters priser. Vores prisgaranti betyder, at hvis du finder en identisk vare til en lavere pris ved en national konkurrent i samme uge, som vores vare er markedsført, refunderer vi prisforskellen. Prisgaranti sikrer dig, at du altid trygt kan handle i Daells Bolighus – du får nemlig altid den laveste pris.


Det forudsætter dog, at varen kan leveres andetsteds her og nu. Medbring dokumentation i form af annonce, katalog eller faktura. Prisgaranti gælder ikke varer, som andre kun udbyder i begrænset kø- og åbningstilbud, i begrænset omfang/tid, skaffevarer, samt internetbaserede forretninger uden fysiske butikker.

Trustpilot

Vi vil sætte pris på, hvis du vil bruge et øjeblik på at fortælle om din oplevelse hos Daells Bolighus på Trustpilot. Vi værdsætter vores kunders feedback i høj grad, så vi hele tiden kan bevare og forbedre vores service, samtidig vil du hjælpe andre kunder med at få et overblik over os.

billede

Find inspiration til dit næste køb

Mangler du inspiration til indretningen af sommerhuset? Hvordan man indretter en studiebolig med lavt budget? Eller er du i tvivl om hvilken madras du skal vælge? Tag et kig i vores inspirationsunivers og find tips og tricks til boligindretning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud direkte i indbakken


*f.eks. e-mails, notifikationer, push-beskeder, sms/mms, widgets, apps, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Snapchat, Pinterest, blogs, vlogs (videoblogs på f.eks. Youtube), online spil og Internettet.

Lån en gratis trailer

Når du handler i Daells Bolighus har du mulighed for at låne en gratis trailer til dit køb, så du selv kan fragte dine nye møbler hjem. Henvend dig i vareudleveringen i Daells Bolighus i Odense eller Glostrup, hvor du vil blive bedt om at ligge 500 kr. i depositum, som gives retur ved afleveringen af traileren.


Bemærk – vores trailere kan ikke reserveres på forhånd.


Du kan også se mulighederne for levering til kantsen eller levering med indbæring her.