• Prisgaranti
  • Click & Collect
  • Fragt til kantsten fra 399,-
  • Lån en trailer, når du handler i bolighuset

Udendørstæpper

Fuldend dine udendørsarealer ved at tilføje udendørstæpper til eksempelvis din altan eller din terrasse. Udendørstæpper skaber en behagelig og hjemlig følelse af komfort, samtidig med at det skaber et flot og stilfuldt look. Se Daells Bolighus’ udvalg af flotte og praktiske udendørstæpper her på siden.
Læs mere
Filtrér søgning
Vis kun varer på lager
produkter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Tåler udendørstæpper fugt og regn?
    Udendørstæpper er beregnet til at være ude i vind og vejr, og de er derfor lavet i materialer, der er slidstærke og som tåler både fugt og regn. På den måde er udendørstæpper altid modstandsdygtige over for det danske vejr, der ofte er utilregneligt og kan bidrage med lidt af hvert.
  2. Hvor placeres et udendørstæppe?
    Et udendørstæppe bidrager til hyggen og komforten på dine udearealer. Placér eksempelvis dit udendørstæppe under dit lounge- eller havemøbelsæt og skab en komfortabel følelse, ligesom du får indendørs. Et udendørstæppe kan også placeres på din altan under eksempelvis en havebænk.

Skab en hyggelig indendørsstemning udenfor med udendørstæpper

Giv dine udearealer nyt liv med udendørstæpper, så din altan eller terrasse bliver helt klar, sommerlig og fin til foråret. Hos Daells Bolighus finder du et stort udvalg af udendørstæpper, som med fordel kan bruges til eksempelvis terrassen eller altanen for at skabe en følelse af ekstra komfort samt en hyggelig atmosfære og indendørsstemning. Udendørstæpper er ikke kun dekorative men også superbehagelige at færdes på. Vores udendørstæpper fås i forskellige farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag og til ethvert udendørsområde. Alle vores udendørstæpper er selvfølgelig slidstærke og tåler både fugt og regn, så de er modstandsdygtige over for vind og vejr.