• Prisgaranti
  • Click & Collect
  • Fragt til kantsten fra 399,-
  • Lån en trailer, når du handler i bolighuset

JULETRÆER

Der findes mange forskellige typer julepynt man kan bruge til at gøre hjemmet hyggeligt. Langt de fleste forbinder juletræet med julen og selve juleaften, men de tager sig også godt ud som traditionel julepynt og dekoration, når der skal pyntes op til jul.
Læs mere
Filtrér søgning
Vis kun varer på lager
produkter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad er historien bag juletræet?
    Skikken med et pyntet juletræ i stuen kom fra Tyskland, i starten af 1800-tallet vat det mest af adelen og borgerskabet der havde et juletræ. I løbet af 1800-tallet blev juletræet mere og mere udbredt, også i almindelige hjem.
  2. Hvilken farve lyskæde til juletræ?
    Det er bedst at vælge en lyskæde med varmt, gulligt lys, det giver dit juletræ en rolig, afdæmpet og hyggelig stemning. En lyskæde med et med stærkt, blåligt lys kommer nemt til at give et skarpt og koldt lys. Man kan selvfølgelig også vælge en farvet lyskæde som giver juletræet et festligt udtryk.

Pynt op med juletræer

I Daells Bolighus har vi små naturtro dekorationstræer i flere størrelser som kan placeres alene, i grupper eller sammen med andet julepynt.

Fine glastræer i grønt glas fra Det Gamle Apotek eller smukke glasjuletræer med LED i guld som er perfekte til julens borddækning. De kan placeres i et julelandskab eller i et flot julepyntet vindue, hvor lyset kan skinne i dem.

De flotte Fairy træer fra Speedtsberg giver en eventyrlig stemning på et flot fad med gran og flotte lysestager.

Har du ikke plads til et ægte juletræ, kan alternativet være et dekorationstræ i metal, det drysser ikke og du kan stadig nyde alle dine fine julekugler og juletræspynt i hele december.