Velkommen til Daells Bolighus

Vi håber, at du i Vores udvalg af møbler og boligudstyr vil finde det, du søger i en kvalitet og til en pris, du vil synes om. Husk altid at ved prissammenligning, at se på priserne og ikke besparelserne, så vil du opdage hvor bilige vi er i Daells Bolighus.

I Glostrup og Odense finder du de store bolighuse med det største sortiment. I de øvrige bolighuse finder du et mindre, men godt udpluk af det omfattende sortiment.

Åbningstider

Find nærmeste butik og åbningstider.

Parkering

Det er nemt at besøge alle Daells Bolighuse - der er fri og ubegrænset parkering lige ved døren.

Levering

Bemærk! ved køb for 10.000 kr. får du i hele januar dine varer fragtfrit. Alt brugskunst og lamper levering for 39 kr.

Alle varer kan købes på www.daells-bolighus.dk.
Levering fra 69 kr. for ordrer under 20 kg med GLS.
Levering med indbæring fra 499 kr. Se kørselszoner for dit område.
Varerne skal forudbetales, men kan leveres i hele Danmark.

Bemærk! Ændringer til din ordre eller kørsel, kan senest ændres 3 dage før aftalte levering.


Forsinkelser

Ved Forsinkelser Ved eventuel leveringsforsinkelse kompenserer Daells-Bolighus kunden med maksimalt 1500 kr. af den forsinkede vares pris.
Kompensationen beregnes i henhold til følgende: 7-21 dages forsinkelse: 5% af produktets værdi 22-35 dages forsinkelse: 10% af produktets værdi.

Kunder kompenseres ved henvendelse til Daells Bolighus efter modtagelse af ordre.

Alt kompenseres gives på gavekort

Trailer

Når du handler i Daells Bolighus kan du låne en gratis trailer, vi kan ikke resevere trailere, hør nærmere i butikken.

Prisgaranti

Vi har prisgaranti, hvilket vil sige, at vi hele tiden arbejder ud fra at have den laveste pris, og holder øje med vores konkurrenters priser. Vores prisgaranti betyder, at hvis du finder en identisk vare til en lavere pris ved en national konkurrent i samme uge, som vores vare er markedsført, refunderer vi prisforskellen. Det forudsætter dog, at varen kan leveres andetsteds her og nu. Medbring dokumentation i form af annonce, katalog eller faktura. Prisgaranti sikrer dig, at du altid trygt kan handle i Daells Bolighus - du får nemlig altid den laveste pris. Prisgaranti gælder ikke for varer, som andre kun udbyder i begrænset kø- og åbningstilbud, i begrænset omfang og tid, skaffevarer, samt internetbaserede forretninger uden fysiske butikker.

Du har fuld returret

Fortryder du købet af en vare, tager vi den retur i original og ubrudt emballage indenfor 30 dage efter købet, ved fremvisning af faktura.

Trustpilot

Vi ville virkelig sætte pris på det, hvis du ville bruge et øjeblik på at fortælle om din oplevelse med os på Trustpilot. Vi værdsætter vores kunders feedback i høj grad, så vi hele tiden bevare og forbedre vores service, samtidig vil du hjælpe andre kunder med at få et overblik over Daells Bolighus. Bedøm os på Trustpilot.

Reklamation

Som forbruger har du ifølge købeloven 24 måneders reklamationsret til privat bruge, benyttes Daells Bolighus møbler til erhverv, vil købet ikke være omfattet af reklamationsretten.

De fleste af Daells Bolighus varer er lavet af naturmaterialer, som kan have behov for reglmæssig pleje og vedligehold, ellers kan det påvirke varens levetid. Du er altid velkommen til at kontakte vores personale for råd og vejledning om korrekt pleje.

For at vi kan behandle din reklamation, skal følgende være opfyldt:

  • Du skal kontakte os ved fejl/mangler, når det opdages.
  • Varen skal være indenfor reklamationsretten.
  • Varen skal være behandlet forsvarligt og korrekt vedligeholdt.
  • Varer skal være brugt privat, og ikke til til erhverv.

Modtager du en vare med fejl eller mangler, udbedres denne som udgangspunkt ved reparation eller udskiftning af reservedel, hvis dette ikke kan ske, ombyttes varen eller dele af denne forudsat, at det ikke medfører Daells Bolighus uforholdsmæssige omkostninger. Da mange af vores varer kommer fra det meste af verden, må der gå mellem 2-6 uger før en eventuel udbedring kan gennemføres, selvom vi naturligvis altid vil forsøge at løse sagen hurtigst muligt.

Hvis vi afviser at behandle din reklamation eller afviser reklamationen, og du er uenig i denne beslutning, skal du vide, at du altid kan klage til forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk.
Konkurrense- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby